Heeft u vragen over geld?

HOME  |  Kies uw dorp  |  Heeft u vragen over geld?

Heeft u vragen over geld?

De gemeente kan u helpen

Heeft u een laag inkomen, bent u een ondernemer met geldzorgen of kan uw kind geen lid worden van een (sport)club? Heeft u moeite met het organiseren van uw administratie? De gemeente heeft verschillende mogelijkheden om u een handje te helpen. Of bekijk de flyer 'Hulp bij geldzaken'.

Meer over:

Hulp bij schulden

Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen?

SchuldHulpMaatje biedt hulp bij het op orde brengen van uw administratie, budgetteren en biedt ondersteuning als u een traject van schuldsanering doorloopt.

Bij Humanitas kunt u ook terecht met vragen over schulden, hulp bij het aanpakken van (beginnende) schulden of vragen over uw administratie.

Schuldhulpverlening

Dit is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen. U kunt schuldhulpverlening vragen bij het sociale dorpsteam van uw dorp, of bij de Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn Heuvelrug (RDWI).

Hulp bij administratie

Heeft u hulp nodig om uw (financiële) administratie op orde te brengen en te houden?

Kijk dan naar het stappenplan van het Nibud, Startpunt Geldzaken of op de website Wijzer in geldzaken voor een overzicht van online huishoudboekjes.

U kunt ook zonder afspraak binnenlopen bij het gratis spreekuur van Grip op geldzaken. En u kunt gratis deelnemen aan de cursus 'Uitkomen met je inkomen’.

Humanitas Thuisadministratie of Schuldhulpmaatje bieden aan huis tijdelijke ondersteuning wanneer u het overzicht kwijt bent.

Ondersteuning voor ondernemers

Helaas komen er steeds meer zelfstandige ondernemers in de financiële problemen.

U kunt hulp krijgen van de Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn Heuvelrug (RDWI).

Heeft u schulden? Dan kunt u terecht bij Menzing & Partners.     

Heeft u alleen behoefte aan een deskundig ‘klankbord’, met wie u uw onderneming kunt bespreken? Kijk dan op het Ondernemersklankbord (OKB).

Top
Feedback?