Informatiebijeenkomst ‘Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen’

HOME  |  Kies uw dorp  |  Kalender  |  Informatiebijeenkomst ‘Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen’

Informatiebijeenkomst ‘Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen’

Op dinsdagmiddag 26 september van 13.30 – 15.30 uur is er een informatiebijeenkomst met het thema: ‘Mantelzorgen is ook goed voor jezelf zorgen’!

De bijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum De Vijver, Vijverlaan 10 in Driebergen. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden in het onderwerp. Toegang is gratis, graag aanmelden.

Dementie heeft een enorme impact op het leven van de mens met dementie maar vooral ook op de mensen in de naaste omgeving. Mantelzorgen voor iemand met dementie kan veel zorgen, angst, onzekerheid en stress veroorzaken. Kennis, herkenning, erkenning en acceptatie van het dementieproces kan helpen bij de verwerking. Belangrijk daarbij is ook uw eigen gezondheid en welbevinden in de gaten te houden. Harry Hofman vertelt u hier meer over en geeft u tips en oefeningen. De bijeenkomst wordt afgesloten met ontspannende Tai Chi oefeningen, door Ruud Tielsema; Tai Chi docent en lifecoach. Het is een interactieve bijeenkomst. Er is veel ruimte om ervaringen met elkaar te delen en om vragen te stellen.

Graag aanmelden via (0343) 55 54 07 of 55 54 59 of per mail ocdevijver@iszdebrug.nl.

Startdatum van het evenement 26-09-2017
Starttijd: 13:30
Top
Feedback?