Heeft u vragen over geld?

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Heeft u vragen over geld?

Heeft u vragen over geld?

De gemeente kan u helpen

Heeft u een laag inkomen, bent u een ondernemer met geldzorgen of kan uw kind geen lid worden van een (sport)club? Heeft u moeite met het organiseren van uw administratie? De gemeente heeft verschillende mogelijkheden om u een handje te helpen.

te downloaden

Meer over:

Inwoner met een laag inkomen

Heeft u een laag inkomen en geen tot weinig vermogen? Dan komt u of uw kind wellicht in aanmerking voor een van de volgende regelingen.

Ondersteuning voor ondernemers

Helaas komen er steeds meer zelfstandige ondernemers in de financiële problemen.

U kunt hulp krijgen van de Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn Heuvelrug (RDWI).

Heeft u schulden? Dan kunt u terecht bij Menzing & Partners.     

Heeft u alleen behoefte aan een deskundig ‘klankbord’, met wie u uw onderneming kunt bespreken? Kijk dan op het Ondernemersklankbord (OKB).

Hulp bij schulden

Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen?

SchuldHulpMaatje biedt hulp bij het op orde brengen van uw administratie, budgetteren en biedt ondersteuning als u een traject van schuldsanering doorloopt.

Bij Humanitas kunt u ook terecht met vragen over schulden, hulp bij het aanpakken van (beginnende) schulden of vragen over uw administratie.

Schuldhulpverlening

Dit is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen. U kunt schuldhulpverlening vragen bij het sociale dorpsteam van uw dorp, of bij de Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn Heuvelrug (RDWI).

Top
Feedback?