Inlooptijden en adressen Sociale Dorpsteams

Inlooptijden en adressen Sociale Dorpsteams

Bij de Sociale Dorpsteams kunt u terecht met uw vragen over zorg en welzijn, geldzaken en jeugdhulp. U vindt deze Dorpsteams in Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum en Maarn.

Kom eens langs

U kunt al uw vragen stellen met het contactformulier van deze website, per telefoon of u kunt langskomen op onderstaande inloopmomenten. Als uw vraag niet eenvoudig te beantwoorden is, maken we graag een afspraak. Wilt u liever gelijk een afspraak maken? Vul dan het contactformulier op de site in. Of u belt op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur naar (0343) 56 58 00.

Locatie Tijdstip inloopmogelijkheid
Inlooptijden en adressen Sociale Dorpsteams

Amerongen/Overberg:

Allemanswaard, Allemanswaard 15

Dinsdag van 14.00 – 16.00 uur

Doorn:

Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2

Donderdag van 10.00 – 12.00 uur

Driebergen-Rijsenburg:

Bibliotheek, Buzziburglaan 1

Woensdag van 10.00 – 16.00 uur

Leersum:

De Binder, Hoflaan 29

Woensdag van 14.00 – 16.00 uur

in The Cloud

Maarn/Maarsbergen:

De Twee Marken, Trompplein 5

Maandag van 14.00 – 16.00 uur

Waarvoor gaat u naar het Dorpsteam?

Veel inwoners redden zich prima, maar soms is er ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld als u te maken hebt met ziekte binnen het gezin, problemen op het gebied van werk en inkomen of als u zich zorgen maakt over het gedrag van uw kind. Met uw vragen kunt u terecht bij de consulenten van de Dorpsteams. Zij komen bij u thuis om te bespreken wat er aan de hand is en denken met u mee over oplossingen. Wat kunt u nog zelf doen? In hoeverre kunt u uw netwerk inschakelen? Waar nodig schakelen zij hulp of ondersteuning in. Belangrijk is dat u zelf de regie houdt.

Top
Feedback?