Parkinson Café Driebergen

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Kalender  |  Parkinson Café Driebergen

Parkinson Café Driebergen

Dit item is verlopen op 19-12-2018.

De Texelse acteur Hans Holtslag komt zijn voorstelling 'Tuitende Tranen' spelen. Dit is een vervolg op 'Trillende tranen' in 2015 en 'Kristallen tranen' in 2017, met groot succes voor ons gespeeld. Hans heeft Parkinson en in zijn voorstellingen vertelt hij zijn verhaal: hoe hij omgaat met Parkinson in relatie tot de buitenwereld. Hans is een professionele acteur, hij treedt niet gratis op. Daarom vragen we dit keer weer een entreeprijs van € 5,- per persoon.

Jubileum

Na de voorstelling is er een borrel ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van ons Café! Deze borrel is bij de entreeprijs inbegrepen. We stellen een kleine bijdrage voor koffie/thee wel op prijs. Aanmelden is niet noodzakelijk. We hopen u dinsdag 18 december te mogen begroeten.

Over het Parkinson Café Driebergen 

Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de regio. Elke derde dinsdag van de even maanden ontmoeten bezoekers elkaar in een open en gemoedelijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden. Het Parkinson Café Driebergen wordt georganiseerd door De Parkinson Vereniging, bij De Brug. Meer informatie

Locatie: De Brug, locatie Sparrenheide, Vierhoutzaal in Driebergen (Melvill van Carnbeelaan)
Startdatum van het evenement 18-12-2018
Starttijd: 14:15
Eindtijd: 16:00
Top
Feedback?