Theatervoorstelling over dementie in De Binder in Leersum

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Kalender  |  Theatervoorstelling over dementie in De Binder in Leersum

Theatervoorstelling over dementie in De Binder in Leersum

Dit item is verlopen op 19-03-2019.

*DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT*

Utrechtse Heuvelrug inspireert met Dag Mama op 18 maart 2019

Heeft u weleens te maken met dementie, in uw werk of bij een naaste? Hoe u daar het best mee om kunt gaan, daar gaat de veelgeprezen theatervoorstelling Dag Mama over. De gemeente Utrechtse Heuvelrug wil haar inwoners graag meenemen in de wereld van dementie en haalt daarom de voorstelling naar sport- en cultuurcentrum De Binder in Leersum op maandag 18 maart.

De theatervoorstelling ‘Dag Mama’

De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor de dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dat blijkt niet eenvoudig.

De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het béste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Soms herkenbaar, vaak ook verrassend. Voor iedereen.

Toegangskaarten

De voorstelling vindt plaats op 18 maart 2019 om 19.00 uur in Sport- en Cultuurcentrum De Binder in Leersum. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met uw kaartjes kopen. De toegangskaarten zijn € 5,- per stuk en vanaf vrijdag 1 februari 10.00 uur verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/heuvelrug.

  • Dag Mama, een theatervoorstelling over omgaan met dementie
  • Sport- en cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29 in Leersum
  • Maandag 18 maart 2019
  • Inloop vanaf 18.30 uur
  • Voorstelling: 19.00 – 22.00 uur
Startdatum van het evenement 18-03-2019
Starttijd: 19:00
Top
Feedback?