Ben jij een enthousiaste medewerker voor in onze frontoffice? (01-10-2019)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Ben jij een enthousiaste medewerker voor in onze frontoffice?

Ben jij een enthousiaste medewerker voor in onze frontoffice? (01-10-2019)

Wie zijn wij?

De Stichting Sociale Dorpsteams is een jonge organisatie die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug verantwoordelijk is voor de uitvoering van de toegang tot zorg en voor welzijnstaken. Inwoners die vragen hebben op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen en zorg voor jeugd kunnen hiervoor terecht bij een van de Dorpsteams. De opdracht is om naast het organiseren van toegang tot specialistische hulp af te schalen naar het gewone leven. Daarom heeft de Stichting een belangrijke welzijnstaak welke uitgevoerd wordt door jongerenwerkers en sociale makelaars. In de organisatie is ruimte ontstaan voor een Medewerker frontoffice / telefoondienst voor 24 uur.

Wat ga je doen?

Als medewerker frontoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor inwoners die telefonisch of via de e-mail contact zoeken met het Dorpsteam met vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen. Dit op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Door een goede kennis van de sociale kaart van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kan je of de vraag direct beantwoorden of zorgen dat mensen een gesprek krijgen met een consulent van het Dorpsteam. In beide gevallen wordt het contact en de vervolgactie administratief vastgelegd. Je werkt samen met de medewerkers van het Dorpsteam. Als medewerker frontoffice zorg je zelf voor de juiste en meest actuele informatie om het werk uit te voeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van een e-mailbox en het beantwoorden of doorzetten van e-mails.

Op termijn bestaat de mogelijkheid dat de medewerker frontoffice ook een loketfunctie gaat krijgen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met uitstekende sociale vaardigheden, die zij/hij kan inzetten in zijn/haar ervaring met gesprekstechnieken en vraagverheldering. Een klantgericht en dienstverlenende houding zijn van essentieel belang. Flexibiliteit, overzicht kunnen houden en stressbestendigheid zijn eveneens belangrijke vaardigheden. Daarnaast ben je initiatiefrijk en kun je zelfstandig werken.

Wat vragen wij van je?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een relevante HBO-opleiding
  • Goede kennis van de sociale kaart
  • Kennis van de WMO
  • Gelijktijdige kennis van de jeugdzorg en werk en inkomen is een pré
  • Goede administratieve vaardigheden en gemakkelijk leerbaar in computersystemen
  • Kennis van WMONed is een pré

Wat bieden wij?

Je gaat werken met fijne, professionele en betrokken medewerkers in een organisatie die volop in beweging is. De CAO Sociaal Werk is van toepassing en de inschaling vindt plaats in schaal 7. Je hebt recht op pensioenopbouw bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn, een keuzebudget en een loopbaanbudget. We bieden een contract aan tot 1 april 2020 waarna de mogelijkheid bestaat tot verlenging / een vaste aanstelling.

Heb je interesse?

Een korte motivatiebrief en CV kun je voor 21 oktober 2019 opsturen naar secretariaat@samenopdeheuvelrug.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. De eerste gespreksronde vindt plaats op 24 oktober.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Marieus Mulder, teamleider, via 06 30 62 05 70 (tot 14 oktober) of Patty van Ziel op 06 30 60 59 86 (na 14 oktober).

Tot slot

Acquisitie wordt n.a.v. deze vacature niet op prijs gesteld.

Top
Feedback?