Denk mee over de toekomst van de gemeente (27-02-2019)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Denk mee over de toekomst van de gemeente

Denk mee over de toekomst van de gemeente (27-02-2019)

Woensdag 13 en dinsdag 19 maart

Met een frisse blik naar de toekomst kijken. Samen met anderen nadenken over wat voor gemeente de Utrechtse Heuvelrug in 2030 kan zijn. Spreekt dat u aan? Meldt u zich dan aan en maak kans op een van de wildcards voor deelname aan de denktank Utrechtse Heuvelrug.

De gemeente werkt aan een omgevingsvisie. Onderwerpen die erin aan de orde komen zijn onder andere woningbouw, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, gezondheid en cultureel erfgoed. De mening, kennis en ervaring van inwoners is daarbij van groot belang. Daarom roepen we een denktank in het leven die meedenkt over de toekomst van de gemeente.

De denktank bestaat uit inwoners van de gemeente en vormt een goede afspiegeling van de gemeente. Op weg naar de omgevingsvisie die in 2021 wordt vastgesteld, komt de denktank drie tot vijf keer bij elkaar. Deelname is vrijwillig en vrijblijvend.

De eerste denktankbijeenkomst is woensdagavond 13 maart, van 19.30–21.30 uur en de tweede een week later op dinsdag 19 maart. We gaan tijdens beide bijeenkomsten in gesprek over zeven belangrijke thema’s voor de gemeente.

Voor deze denktank is een aantal wildcards beschikbaar. Wilt u in het bezit komen van één van deze wildcards? Meld u zich dan uiterlijk dinsdag 5 maart aan en geef in twee zinnen aan waarom u graag in de denktank wilt plaatsnemen. Op donderdag 7 maart hoort u of u voor een wildcard in aanmerking komt.

Aanmelden

Via projectenplein@heuvelrug.nl o.v.v. wildcard denktank Utrechtse Heuvelrug en met uw motivatie.

Vragen?

Bel (0343) 56 56 00 en vraag naar Marijke van den Heuvel of Erica Klarenbeek.

Top
Feedback?