Gespreksgroep Levensbomen (02-09-2019)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Gespreksgroep Levensbomen

Gespreksgroep Levensbomen (02-09-2019)

Was u altijd al eens van plan om een levensboek samen te stellen? Te praten over uw leven, herinneringen op te halen, in uw "archieven" te duiken, terug te blikken op hoe uw leven is verlopen? Dan is er nu de mogelijkheid om dit te gaan doen! Samen met anderen en onder begeleiding van een biografisch coach Berte Waardenburg. Zij is verbonden aan "In het moment", een dagbesteding voor mensen met dementie die nog thuis wonen. Bij afnemend korte termijngeheugen blijkt vaak de behoefte aan praten over het verleden. In een later stadium van dementie is het heel waardevol om aan de mooie herinneringen te kunnen refereren, Prachtig als deze dan in een levensboek staan opgetekend. De gespreksgroep Levensbomen is speciaal bedoeld voor "oudere" ouderen, met of zonder problematiek met korte termijngeheugen.

De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagochtend in Villa Xaverius aan de Rijsenburgselaan 11 in Driebergen. De kosten bedragen € 80,- per maand (of € 200,- per kwartaal), en heeft u een WMO-indicatie dan betaalt u de eigen bijdrage. Op dinsdag 10 september van 10.30 tot 12 uur is er een informatie-ochtend waar u met uw vragen terecht kunt en op 24 september start deze gespreksgroep.

Aanmelden voor de informatie-ochtend of opgeven voor de gespreksgroep kan via inhetmoment.driebergen@gmail.com of (0343) 52 19 96 (Berte Waardenburg)

Top
Feedback?