Vacature: enthousiaste jeugdconsulent 24-36 uur (05-03-2019)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Vacature: enthousiaste jeugdconsulent 24-36 uur

Vacature: enthousiaste jeugdconsulent 24-36 uur (05-03-2019)

- Herhaalde oproep -

Wij zijn het Sociale Dorpsteam Utrechtse Heuvelrug, en de voordeur voor alle inwoners van de gemeente voor vragen én ondersteuning op het gebied van jeugdzorg, WMO, werk & inkomen en welzijn.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste jeugdconsulent (m/v) die een rol kan spelen in het bieden van lichte opvoedondersteuning.

Communicatief beresterk, een teamplayer, iemand die stevig genoeg is om in een complex werkveld van cliënten, zorgaanbieders, partijen als SAVE én de gemeentelijke context positie weet te houden en overzicht kan bewaken. Dat vooral. Net als wij heb je weinig kaders nodig om je werk gedreven en zelfstandig vorm te geven. Je creëert samen met je cliënten oplossingsrichtingen voor problemen en je werkt daarbij plezierig en met kennis van zaken samen met ketenpartners. Je hebt zin om je te verdiepen in alle leefgebieden en te leren over WMO, welzijn en werk & inkomen zodat je breed en generalistisch kunt acteren. Ook vind je het leuk dienstverlenend bezig te zijn en af en toe mee te draaien in de het inloopspreekuur.

Samen met je team draag je bij aan een optimale werksfeer waarin je al lerend je steeds opnieuw weet te verhouden tot je casuïstiek. Je bent niet bang voor het geven én ontvangen van feedback en je hebt drive om je eigen houding en attitude kritisch te onderzoeken zodat je kunt ontwikkelen in je professionaliteit.

Verder nog iets? Yes:

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het geven van lichte opvoedondersteuning
  • Als je werkervaring hebt met het jonge kind is dat een pré
  • Je bent beschikbaar voor 24 - 36 uur
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Je bent bereid kennis en deskundigheid te delen én om bij te leren
  • Je bent SKJ-geregistreerd

Sociale Dorpsteams?

Een kleine stichting die volop in beweging en ontwikkeling is met zo’n 50 professionals in dienst die van veel markten thuis zijn: van jeugdhulpverleners tot bemoeizorgers en van WMO-consulenten tot specialisten op het gebied van statushouders. Daarnaast zijn er jongerenwerkers en sociale makelaars in dienst en samen vormen we een verzameling van methodische breinen, georganiseerde types, strategische en creatieve geesten met allemaal een overdosis aan kennis en ervaring en een bak enthousiasme. En natuurlijk: hart voor de zaak! We bieden een goede werkplek op verschillende locaties, werkbegeleiding en intervisiemomenten, ruimte om je SKJ-registratie op orde te houden, generalistische én expertiseteams, goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, inschaling in schaal 8 of 9 al naar gelang kennis en ervaring en superfijne collega’s.

Zin in?

Solliciteer voor 29 maart 2019 met je motivatiebrief en CV via sollicitaties@samenopdeheuvelrug.nl. Op 1 april 2019 vinden de eerste gesprekken plaats. Wil je eerst meer weten? Bel: 06 30 62 05 70 en stel je vragen aan Marieus Mulder, teamleider.

Top
Feedback?