Vertrouwenspersoon hulp en ondersteuning, uw ervaring telt (11-01-2018)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Vertrouwenspersoon hulp en ondersteuning, uw ervaring telt

Vertrouwenspersoon hulp en ondersteuning, uw ervaring telt (11-01-2018)

Heeft u ervaring met het zoeken naar hulp en ondersteuning in de gemeente Utrechtse heuvelrug? Uw ervaring kan bijdragen aan het verbeteren van deze hulp en ondersteuning. Gemeenten zijn verplicht om hulp en ondersteuning te bieden aan de inwoners. Het is dan ook goed om te weten wat er wel en niet goed is gegaan. De gemeente kan daarvan leren.

Via de medewerkers van de Sociale Dorpsteams kunt u een beroep doen op hulp en ondersteuning bij zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien van uw kinderen, werk en inkomen of schulden.

Heeft u weleens via www.samenopdeheuvelrug.nl gezocht naar hulp en ondersteuning? Maakt u gebruik van de Sociale Dorpsteams? Deel dan uw ervaringen met José van de Berg, de 'onafhankelijke vertrouwenspersoon hulp en ondersteuning'.

Wat doet de onafhankelijk vertrouwenspersoon?

Als onafhankelijk vertrouwenspersoon onderzoekt zij uw signalen en geeft u eventueel adviezen om vastgelopen gesprekken weer vlot te trekken. Zij zorgt dat klachten op de juiste plaats terechtkomen en behandeld worden. Zij geeft adviezen aan het gemeentebestuur over uw ervaringen.

Hoe kunt u de onafhankelijk vertrouwenspersoon bereiken?

U kunt haar telefonisch bereiken op 06 46 34 27 68 of op het spreekuur in het Cultuurhuis in Doorn op dinsdag in de even weken tussen 10.30 en 13.30 uur.

Bekijk video

Top
Feedback?