Dinsdag 12 december organiseert Stichting SBI, in samenwerking met Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug, het COA AZC Leersum, Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel en de gemeente en veel vrijwilligers (waaronder de Doornse Dis) een kerstdiner voor nieuwkomers en inwoners van onze gemeente.

In aanwezigheid van burgemeester Frits Naafs wordt een vegetarisch driegangendiner aangeboden, met muziek en verschillende inspirerende verhalen. Met het kerstdiner willen de verschillende organiserende partijen de ontmoeting tussen nieuwkomers en inwoners stimuleren. Hierdoor leer je elkaars leefwereld en cultuur kennen. Hierdoor worden verbindingen versterkt en de participatie vergroot.

Echt aandacht voor elkaar

Burgemeester Frits Naafs: ,,Interesse in elkaar en ruimhartigheid zijn voor mij van groot belang. Een lokale samenleving is gebaat bij onderlinge uitwisseling, contact en begrip. Wat is er nou mooier om dat juist in deze periode van het jaar te doen met een diner, waarbij ’elkaar ontmoeten’ in een ontspannen sfeer centraal staat. Echt aandacht voor elkaar. Ik hoop dat dit het begin is van een mooie traditie.”

Bent u nieuwsgierig naar de leefwereld van de ander en eet u graag mee? Aanmelden kan tot en met 4 december via: https://customerview.nl/quickticket/kerstdiner.aspx(externe link).