Bent u mantelzorger? Dan verdient u een compliment. Dat u voor een ander zorgt, lijkt heel normaal maar is heel bijzonder. De gemeente waardeert mantelzorgers. Daarom biedt zij mantelzorgers dit jaar een financieel compliment van € 50.

Het Mantelzorgcompliment kan worden aangevraagd door het aanvraagformulier in te vullen op https://www.samenopdeheuvelrug.nl/aanvragen-mantelzorgondersteuning. Daar leest u ook meer over de voorwaarden van het mantelzorgcompliment. Wanneer u vragen heeft over het mantelzorgcompliment, dan kunt u op werkdagen bellen tussen 09.00-13.00 naar: (0343) 56 58 00.

Ben jij een jonge mantelzorger?

Ben je tussen de 10 en 23 jaar en heeft bij jou thuis iemand extra aandacht nodig? Pas jij bijvoorbeeld soms op je zusje met het Downsyndroom, zodat je moeder even naar de winkel kan? Kook jij regelmatig voor je vader omdat hij depressief is en even moet rusten? Doe je huishoudelijke klusjes voor je moeder die kanker heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger en kun je een mantelzorgcompliment van € 50 aanvragen. Een mooi bedrag om iets leuks mee te doen. Ga voor het aanvraagformulier naar: https://www.samenopdeheuvelrug.nl/aanvragen-mantelzorgondersteuning of vraag er naar bij de jongerenwerkers in jouw dorp.