Hebt u er plezier in om aan de weg te timmeren als coördinator op het gebied van taalcoaching aan Nieuwkomers? Wilt u ook werken aan een beter bestaan voor deze doelgroep? Dan is dit uw nieuwe uitdaging.

Taalcoaching Heuvelrug is op zoek naar een teamspeler die op professionele wijze alle processen van de organisatie overziet en in goede banen leidt. 

Een betaalde functie als coördinator met als belangrijkste kwaliteiten:

  • communicatief vaardig
  • een verbinder die uitstekend in een netwerk kan opereren
  • die zich op zijn gemak voelt bij een diversiteit aan taken en mensen en daarbij klantgericht opereert

Er is alle ruimte -binnen de beleidskaders - voor het verder ontwikkelen van de organisatie. Uiteraard hebt u affiniteit met de doelgroep en mogelijk ervaring met het werken in een vrijwilligersorganisatie.

Het gaat om een nieuwe, betaalde functie van 16 uur per week met flexibele – in overleg te bepalen- werktijden op basis van een ZZP-constructie.

Taalcoaching Heuvelrug is een gerenommeerde organisatie van ongeveer 120 vrijwilligers die de Nederlandse taal oefenen. Dit gebeurt individueel of in klasverband met ongeveer 250 Nieuwkomers woonachtig in onze gemeente.

Taalcoaching Heuvelrug vindt dat alle Nieuwkomers gebaat zijn bij taalvaardigheid. Het is de sleutel om mee te kunnen draaien in de maatschappij. Kijk voor meer informatie op www.taalcoachingheuvelrug.nl. Taalcoaching Heuvelrug maakt deel uit van Stichting Gilde Utrechtse Heuvelrug.

Meer weten over deze functie? Mail: gerarddegeus@taalcoachingheuvelrug.nl.