Vanwege de verlenging van de lockdown gaat de bijeenkomst niet door

Ben jij een vader of moeder die (grotendeels) werkt, met kind(eren) in de basisschoolleeftijd, van wie de partner gezondheidsklachten heeft, waardoor diegene minder in de gelegenheid is altijd een praktische bijdrage te leveren aan het gezin en niet of heel beperkt kan werken?

Dan komen er vaak veel extra taken en verantwoordelijkheden op je af. Soms is het dan fijn om eens te sparren met andere vaders of moeders in een vergelijkbare situatie. En ervaringen en tips uit te wisselen. Uit onze ervaring van vorige bijeenkomsten weten we hoe waardevol het kan zijn om met anderen contact te hebben, anderen die weten hoe het is.
Is dit op jou van toepassing en wil je contact met andere vaders en moeders hierover? Dat kan in de Allemanswaard in Amerongen op dinsdag 2 februari 2021 om 19.30 uur.

Je bent van harte welkom!

Programma

  • 19.30 uur Kennismaking
  • 19.45 - 20.00 uur Inventarisatie te bespreken onderwerpen.
  • 20.00 - 20.30 uur Bespreking van gekozen onderwerpen, uitwisseling van ervaringen en eventueel vervolg.
  • 21.00 uur Informeel gedeelte

Voor wie?

Vaders en moeders die (grotendeels) werken, met kind(eren) in de basisschoolleeftijd, van wie de partner gezondheids-klachten heeft.

Dorpsteam

Een consulent en sociaal makelaar zijn aanwezig

Aanmelden en/of meer informatie

In verband met de naleving van de RIVM-richtlijnen, vooraf aanmelden bij: Bertine van den Bosch, sociaal makelaar: 06 39 09 58 16 of bertine.vandenbosch@samenopdeheuvelrug.nl.