De regiobank Leersum is een crowdfundingsactie gestart: Samen voor de Buurt, Samen Lokaal gezond, voor SCOOT&GO.

SCOOT&GO is een initiatief van het Dorpsnetwerk Leersum. Het wil het voor mensen die niet goed ter been zijn mogelijk maken om over onverharde bos- en heidepaden van het Leersumse Veld een mooie tocht te maken. Met een daarvoor geschikte scootmobiel kan dat. Uw donaties maken de inzet van een 2e scootmobiel mogelijk. De Regiobank probeert € 500 op te halen voor de afbetaling van de tweede scootmobiel. Daarmee is het mogelijk om samen het mooie natuurgebied intens te beleven.

Voor deze actie zijn er in september verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld SCOOT&GO-kennismakingsbijeenkomsten, begeleide scootmobiel-safari’s over het Leersumse Veld en een officiële lancering van audiogidsen SCOOT&GO Natuurwandelingen Ginkelduin en Leersumse Veld.

De aftrap van de audiotour is op 20 september om 14.00 uur door Teun Monster, voorzitter van de stichting Dorpsnetwerk Leersum.

Voor meer informatie over het project of aanmelden voor activiteiten mail naar: scootengo@gmail.com of kijk op de pagina van de crowdfundingsactie(externe link).