In 2019 zijn we een contactgroep gestart parkinson en Lewy Body. Bedoeld voor mantelzorgers in de Utrechtse Heuvelrug die zorg hebben voor iemand met Parkinson en/of Lewy Body. Centraal staat het delen van ervaringen. Ervaringen delen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, kan steun en nieuwe inzichten geven. Er is een casemanager van Vitras aanwezig voor vragen.

In de afgelopen coronatijd hebben we een aantal wandelingen georganiseerd. Wandelen blijkt niet voor iedereen fysiek mogelijk. En intussen zijn bijeenkomsten binnen toegestaan.

Bijeenkomst in Driebergen-Rijsenburg

Met in achtneming van de coronaregels kunnen we elkaar binnen ontmoeten! Doet u weer mee? Of wilt u een kijkje komen nemen bij de contactgroep? U bent (weer) van harte welkom. Vanwege corona is aanmelden verplicht.

Eerstvolgende bijeenkomst op 14 oktober

Op donderdag 14 oktober van 13.30-15.00 uur is de volgende bijeenkomst van de contactgroep voor mantelzorgers van een naaste met Parkinson/Lewy Body.

Locatie: Ontmoeting aan de Hoofdstraat 113 in Driebergen. Bij veel aanmeldingen kunnen we terecht in het naastgelegen Nieuw Salem. 

Vooraf aanmelden is nodig. Coronaproof is er plaats voor maximaal 11 mantelzorgers.

Aanmelding en informatie

Sociaal makelaar Diana Stalenhoef 06 86 89 85 55 of diana.stalenhoef@samenopdeheuvelrug.nl.