Bent u mantelzorger? Dan verdient u een compliment. Dat u voor een ander zorgt lijkt voor u heel gewoon maar is bijzonder. Als blijk van waardering is er daarom het Mantelzorgcompliment. Dat is een bedrag van € 50 dat u online kunt aanvragen op de informatiepagina over het Mantelzorgcompliment. Daar staan ook de voorwaarden voor het mantelzorgcompliment.

Ook voor jonge mantelzorgers

Ben je tussen de 10 en 25 jaar? En heeft er bij jou thuis iemand extra aandacht nodig? Pas jij bijvoorbeeld op je zusje met het Downsyndroom, zodat je moeder even naar de winkel kan? Kook jij regelmatig voor je vader omdat hij depressief is? Of is er iemand bij jou thuis langdurig ziek? Dan ben je een jonge mantelzorger en kun je het Mantelzorgcompliment jonge mantelzorgers aanvragen. Vraag ernaar bij de jongerenwerkers in jouw dorp of vul het online aanvraagformulier in op de informatiepagina over het Mantelzorgcompliment

Vragen of meer informatie nodig?

Heeft u nog vragen over het mantelzorgcompliment? Neem dan contact opnemen met de Sociale Dorpsteams. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-13.00 via: (0343) 56 58 00.