De nieuwe inschrijfronde voor open huis raamovereenkomsten vanaf 1 januari 2022 voor Jeugdhulp Ambulant en Respijtzorg en/of Wmo Begeleiding en Respijt- en Bemoeizorg is op 18 augustus 2021 opengezet. De inschrijving geldt voor hoofdaannemers en sluit op 27 september 2021. Tegelijkertijd kunnen onderaannemers door gecontracteerde zorgaanbieders worden ingeschreven met startdatum 20 oktober 2021. Deze inschrijving sluit op 20 september 2021.

Tweede inschrijfronde

Dit is de tweede inschrijfronde sinds de regio Zuid Oost Utrecht op een ander manier is gaan inkopen. Er wordt wettelijk verplichte zorg en ondersteuning ingekocht. Voor inwoners betekent deze inschrijfronde, dat zij meer keuze krijgen voor zorgaanbieders waar zij hulp of ondersteuning van willen ontvangen. 

Wethouder Chantal Broekhuis:

‘Ieder mens is uniek en past daarom bij verschillende zorgaanbieders als hij hulp nodig heeft in zijn dagelijkse leven. Een ruimere keuze van zorgaanbieders sluit hierop aan. Tenslotte is het fijn als iemand je helpt, die bij je past.’

Inschrijven via TenderNed

De inschrijving gebeurt via TenderNed. Dit instroommoment geeft geen mogelijkheid meer tot het stellen van vragen (NVI)  zoals bij de eerste inkoop. De regio ZOU is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede, De Bilt en de Utrechtse heuvelrug. Meer informatie: staat op de website van de regio ZOU: https://tinyurl.com/zorginzou.