Cursus 'Werken met de digitale overheid' (29-10-2019)

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Nieuws  |  Cursus 'Werken met de digitale overheid'

Cursus 'Werken met de digitale overheid' (29-10-2019)

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het doorgeven van een verhuizing bij de gemeente, het aanvragen van zorg of een belastingaangifte. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom biedt de Bibliotheek Z-O-U-T nu gratis de praktische cursus DigiSterker aan.

Wat leert u?

In vier bijeenkomsten leert u werken met de elektronische overheid. U leert hoe u handige informatie vindt en hoe u iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van uw AOW. Verder leert u hoe u een DigiD kunt aanvragen en gebruiken.

Voor wie?

Deze gratis cursus is voor inwoners van de gemeente. De lessen duren twee uur en start op zaterdag 16 november in de biblioteek in Doorn. De overige lesdagen zijn op 30 november en 14 en 21 december. Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt, geldt dat er maximaal zes deelnemers per cursus mee kunnen doen. Aanmelden kan per e-mail: doorn@bibliotheekzout.nl of telefonisch: (0343) 41 55 66.

Top
Feedback?