Inwoners die niet met eigen vervoer, het OV of met hulp van eigen netwerk naar de vaccinatielocatie kunnen komen, kunnen mogelijk gebruik maken van vrijwilligersaanbod in onze gemeente. Deze vrijwilligers kunnen naast het vervoeren u ook begeleiden bij de vaccinatieafspraak.

Maatje Mobiel (Doorn, Driebergen, Leersum en Amerongen)

Neem ten minste twee dagen van te voren contact op met de coördinator van Maatje Mobiel. De vrijwilliger komt u op het afgesproken tijdstip ophalen met zijn/haar auto. U betaalt achteraf voor de vervoerskosten en de eventuele parkeerkosten. Beschikbaar in: Doorn/Driebergen en Leersum/Amerongen.

  • Inwoners van Doorn/Driebergen bellen: 06 57 30 58 54
  • Inwoners van Leersum/Amerongen bellen: 06 22 05 93 92

Kosten: zie website Maatje Mobiel.

Vrijwillige hulpdienst Maarn/Maarsbergen

Voor inwoners in Maarn en Maarsbergen is ook een vrijwillige hulpdienst. Ook hier rijdt een vrijwilliger met zijn/haar eigen auto u naar de vaccinatielocatie. Wanneer u hier gebruik van wil maken, dan kunt u contact opnemen met:

  • de heer H. Koolstra (0343) 44 42 46, mail: hans.koolstra@ziggo.nl
  • de heer A. Reitz (0343) 44 27 53
  • de heer H. Oberman (0343) 44 35 17

Kosten: voor ritten buiten Maarn en Maarsbergen betaalt u €2,50 als starttarief + een vergoeding van €0,30 per km.

Regiotaxi

Het is ook mogelijk om met de regiotaxi Eemland-Heuvelrug naar de vaccinatielocatie te reizen. Inwoners zonder Wmo-pas betalen hiervoor het OV-tarief. Inwoners met een Wmo-pas betalen een gereduceerde tarief.

Op de website van de Regiotaxi staat een overzicht van de kosten en daar kunt u een rit reserveren.