Of u nu koffie schenkt bij het buurthuis, elke zaterdag paraat staat bij de scouting of met buurtbewoners elke maand het bos schoonmaakt. Uw werk als vrijwilliger verrijkt de samenleving.

In het kader van de nationale Vrijwilligersdag willen wij u hiervoor bedanken. Wij nodigen u uit op zaterdag 9 december voor onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst met lunch en workshops.

Het programma van de vrijwilligersbijeenkomst ziet er als volgt uit:

  • vanaf 10.30 uur: inloop workshops
  • vanaf 11.30 uur: inloop lunch
  • om 12.00 begint de lunch

Na de lunch reiken we de vrijwilligersprijzen 2023 uit. De bijeenkomst is ongeveer 14.00 uur afgelopen.

Doe mee aan een workshop

Voorafgaand aan de lunch kunt u deelnemen aan een van de workshops speciaal voor vrijwilligers. Deze workshops worden door verschillende vrijwilligersorganisaties uit de gemeente gegeven. Ontdek bijvoorbeeld hoe u uw persoonlijke grenzen kunt bewaken binnen vrijwilligerswerk. Leer om te gaan met culturele diversiteit in vrijwilligerswerk of verdiep u in het thema eenzaamheid en ontdek hoe u als vrijwilliger hiermee kunt omgaan.

Geef u op voor de lunch en de workshops!

Schrijf u voor 3 december in voor de lunch. Het aantal plaatsen is beperkt. De lunch staat in het teken van inspiratie en ontmoeting en is bij Jachthuis de Beukenrode (Beukenrodelaan 2 in Doorn). Deelname is gratis.

U kunt via onderstaande link ook aangeven of u wilt deelnemen aan de workshops of alleen mee luncht.

Aanmelding lunch en workshops Vrijwilligersdag 2023(externe link)

Oproep voor kandidaten vrijwilligersprijzen

Op onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst worden de Vrijwilligersprijzen 2023 uitgereikt. Kent u een persoon of organisatie die hiervoor in aanmerking komt? Draag hen voor 26 november aan via de website van www.heuvelrugdoet.nl(externe link).