Heeft u één of meer kinderen van 0 tot 4 jaar? En lijkt het u leuk om af en toe met andere moeders ervaringen uit te wisselen? Kom dan met uw kind(eren) naar het Mama Café. Hier kunt u gezellig koffie of thee drinken met andere ouders, terwijl de kinderen met elkaar spelen. Er zijn geen kosten aan verbonden en natuurlijk zijn vaders ook van harte welkom. Kom gerust langs.

Mama Café in Amerongen/Leersum

Iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in bibliotheek Allemanswaard.

Mama Café in Doorn

Iedere eerste vrijdagmorgen van de maand van 10.00 tot 11.30 uur is het Mama Café in Kamp & Rozen aan de Kampweg 10 in Doorn.

Mama Café in Driebergen

Het Mama Café in Driebergen is iedere tweede woensdag van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur. Behalve in de zomer- en kerstvakantie. U kunt binnenlopen met uw baby of peuter wanneer het u uitkomt. Het Mama Café is bij het Dorpsteam Driebergen (bibliotheek) aan de Hoofdstraat 164. Een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau is als gastvrouw aanwezig. Voor eventuele vragen kunt u dan bij haar terecht. Wilt u meer informatie over het Mama Café? Bel ons dan op 06 20701082.

Mama Café in Maarn

Het Mama Café in Maarn is elke vrijdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Er is speelgoed voor groot en klein. Bij mooi weer kan er in de buitenruimte gespeeld worden. Elke eerste vrijdag van de maand is er een extra activiteit zoals knutselen of een workshop over (op)voeding. Het Mama Café is in De Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Mama Café Maarn.