'Iedereen is van betekenis'. Met die gedachte zetten onze professionals zich in voor een vitale en veilige samenleving. Altijd vanuit onze expertise en passie voor ons vak.

Een samenleving waarbinnen mogelijkheden en talenten van inwoners van de gemeente zoveel mogelijk worden benut. Waar iedereen perspectieven heeft en inwoners elkaar ondersteunen. Voor volwassenen en kinderen: van -9 maanden tot 100 jaar en 'in de dorpen of zo thuis als mogelijk'. Met het streven om het welzijn en de zelfstandigheid van de inwoners te versterken en te behouden.

Expertise en passie

Dit doen we altijd vanuit onze expertise en passie voor ons vak. Naast een beroep op professionaliteit, vragen wij onze medewerkers om mee te bouwen aan onze jonge groeiende organisatie.

Kennismaken met de Sociale Dorpsteams

Pas jij perfect bij de Stichting Sociale Dorpsteams maar staat er geen passende vacature voor je tussen? Of wil je eens kennismaken met onze organisatie en wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail met een korte toelichting naar sollicitaties@samenopdeheuvelrug.nl. Dan nemen wij contact met je op voor een eventuele kennismaking met een kop koffie of thee.

Contact met collega's

Heb je inhoudelijke vragen over een functie? Neem dan gerust contact op met één van onze collega's of teamleiders. Ze staan je graag te woord.

  • Harma Zandbergen – Jeugdconsulent, locatie Amerongen – 06-30620387
  • Mariette Pott – WMO consulent, locatie Driebergen – 06-30620108
  • Martin Hofstede – OGGZ consulent, locatie Doorn – 06-57485648
  • Jelle Rijssemus – Jongerencoach, locatie Doorn – 06-20114568
  • Mike Cretier – Teamleider Driebergen – 06-30620570
  • Hendriet Borreman – Teamleider Amerongen – 06-23000429

Solliciteren kan door je CV en (korte) motivatie te sturen naar sollicitaties@samenopdeheuvelrug.nl.

Onze collega's in beeld

Heb je een leuke vacature bij ons gezien? Dan wil je vast ook weten wat de functie precies inhoudt. We nemen je mee in de werkzaamheden van de verschillende functies. En natuurlijk ook een algemeen filmpje over de Sociale Dorpsteams zelf. Kijk mee bij de Sociale Dorpsteams

HR-principes

Als stichting willen we ons onderscheiden in goed werkgeverschap. Onze HR-principes geven aan wat je kunt verwachten van ons als werkgever.

Gezondheid en vitaliteit

Een gezonde werk-privébalans vinden wij erg belangrijk. Medewerkers krijgen de ruimte deze te vinden en te behouden. Hierin zoeken we actief met je mee. Een medewerker met een juiste werk-privébalans voelt zich gezonder en vitaler. Er is persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan team en organisatie brede contacten. Gecombineerd met de andere drie kernwaarden - Present, Persoonlijk en Professioneel - werken we samen aan gezondheid en vitaliteit.

Betrokkenheid en werkplezier

Wij zijn nauw betrokken bij onze medewerkers. Collega’s zijn op een laagdrempelige manier benaderbaar. Ondersteunend, faciliterend en gericht op een plezierige werkomgeving. We stimuleren goede onderlinge verbindingen binnen de organisatie. Zodat alle medewerkers zich gestimuleerd, betrokken en gemotiveerd voelen.

Duurzame inzetbaarheid

Samen werken we aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wat zijn de competenties, kwaliteiten en behoeftes van de teams én de individuele medewerker? En hoe kunnen wij daar als werkgever in ondersteunen en bijdragen, uitgaande van de eigen krachten van de medewerker?

Groei

Wij bieden een plezierige werkomgeving. Met oog voor de ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers. Zo groeien en bouwen we stabiel door als organisatie.

Sollicitatieprocedure

Je kunt solliciteren door je cv en korte motivatie te sturen naar sollicitaties@samenopdeheuvelrug.nl. Geef bij ‘Onderwerp’ duidelijk naam van de vacature aan. Binnen drie werkdagen ontvang je een ontvangstbevestiging.

Cv-selectie

Ons streven is om jouw cv en motivatie binnen drie werkdagen door HR te laten beoordelen. Ben je door de eerste selectieronde heen? Dan sturen we jouw gegevens door naar de teamleider. Als je niet door de cv selectie heen komt krijg je een mail met daarin de onderbouwde afwijzing.

Selectie door teamleider

De teamleider beoordeelt jouw cv en motivatie binnen vijf werkdagen na ontvangst van jouw gegevens vanuit HR. Is de teamleider positief? Dan neemt hij/zij contact met jou op om een gesprek in te plannen. Bij twijfel kan het zijn dat er eerst een telefonisch gesprek plaatsvindt. Vindt de teamleider dat jouw achtergrond toch niet helemaal aansluit? Dan krijg je alsnog een onderbouwde afwijzing.

Eerste sollicitatiegesprek

Het 1e sollicitatiegesprek is op één van de locaties van de Sociale Dorpsteams en met twee teamleiders. Na afloop maken we afspraken over de terugkoppeling.

Tweede sollicitatiegesprek

Het 2e sollicitatiegesprek is op één van de locaties van de Sociale Dorpsteams en met twee collega’s vanuit de expertise en het team. Na afloop van het gesprek maken we afspraken over de terugkoppeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan komt er een arbeidsvoorwaardengesprek met de teamleider. HR bevestigt de gemaakte afspraken per mail mét de benodigde in te vullen documenten zodat je contract kan worden opgemaakt.

Wij heten je meer dan welkom bij de Stichting Sociale Dorpsteams Utrechtse Heuvelrug!

Disclaimer

  • Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.
  • Wij gaan altijd zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wanneer je niet meer in procedure bent verwijderen wij direct jouw gegevens. Tenzij met jou is overlegd dat we je gegevens in portefeuille houden voor een mogelijke toekomstige rol.

Arbeidsvoorwaarden

Cao Sociaal Werk

Actuele cao en salaristabel

Individueel Keuze Budget (IKB)

Het IKB is een budget van 17,5% van het brutosalaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Je bouwt in de maanden januari tot en met december op (conform cao). Op het door jou gewenste moment in het kalenderjaar kun je dit opnemen in de vorm van geld of verlof. Maak je geen keuze voor de besteding van (een deel van) het IK? Dan betalen we (de rest van) het opgebouwde IKB in december van het kalenderjaar uit.

Loopbaanbudget (LBB)

We werken aan optimale individuele inzetbaarheid (ontwikkeling en vitaliteit). En investeren daar ook in. Je bouwt daarom 1,5% over het brutosalaris op aan loopbaanbudget. Dat budget kun je besteden aan een werkgerelateerde opleiding, -training en/of - coaching. Daarnaast bouw je vanaf je 30ste vitaliteitsuren op. Die uren kun je vrij besteden.

Vakantieverlof

Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) heb je recht op 144 uur per jaar aan vakantieverlof. Vanuit je IKB kan je extra verlofuren kopen. Verder heb je feestdagenverlof en bouw je vanaf je 30ste levensjaar vitaliteitsuren op.

Hybride werken

We werken vanuit vertrouwen, autonomie en professionaliteit van de werknemer. Los van bepaalde momenten in de week waarbij we de verbinding met elkaar opzoeken door fysiek op locatie aanwezig te zijn, heb je de vrijheid zelf te bepalen waar je je werk uitvoert.

Jaarcontract

We streven naar een langdurige relatie. In eerste instantie krijg je een jaarcontract, waarna de mogelijkheid bestaat tot verlenging of een vaste aanstelling.

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Woon-werkverkeer fiets

De Sociale Dorpsteams stimuleert om te fietsen naar het werk. Kom je op de (elektrische- of brom-) fiets? Dan geldt een onkostenvergoeding van € 0,10 per kilometer.

Woon-werkverkeer auto

De vergoeding woon-werkverkeer is € 0,21 per kilometer. Er is een minimum van 10 kilometer enkele reis.

Dienstreizen

Er zijn elektrische dienstfietsen beschikbaar voor dienstreizen. Voor een dienstreis met eigen vervoer krijg je een vergoeding van € 0,37 per kilometer. Het deel boven het onbelaste deel is dan bruto.

Laptop en smartphone

Wij zorgen ervoor dat er op je eerste werkdag een laptop en smartphone voor je klaar staan.

Thuiswerken

Medewerkers die geheel of gedeeltelijk van de week thuiswerken hebben voor de volle werkdagen dat ze thuiswerken recht op een thuiswerkvergoeding. Het tarief voor thuiswerkvergoeding wordt door de belastingdienst bepaald en is op dit moment € 2,15.

Pensioen

We zijn aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Zowel werkgever als werknemer dragen 50% bij.