Logo Fort Doorn
Fort Doorn gamen en kijken op de bank

In Fort Doorn is (bijna) altijd wat te doen! Als je binnenkomt dan zie je dat de gezellige ruimte samen met jongeren is opgeknapt. Er is een bar waaraan je met een frisdrankje of een kop thee en wat lekkers een spelletje kunt spelen. In de huiskamer staan lekkere banken. Hier kan je kletsen met vrienden en vriendinnen en genieten van je favoriete tv-programma. Wil je liever gamen? Dan zijn er computers en is er een Playstation .

Heb je meer zin om actief bezig te zijn, dan kan dat natuurlijk ook. In Fort Doorn staat een echte voetbaltafel en tafeltennistafel. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Of heb jij een leuk idee voor een activiteit? Je bent van harte welkom in Fort Doorn. Kijk op Instagram wat we allemaal nog meer doen: Gloria | Angela.

Openingstijden

Dinsdag19.00 - 21.00 uurInloop 13-20 jaar
Woensdag15.30 - 17.00 uurActiviteitenmiddag 7-13 jaar
Donderdag15.30 - 17.00 uurMeidenmiddag 7-13 jaar
Donderdag19.00 - 21.00 uurThema-avond 13+
Vrijdag15.30 - 17.00 uurInloop 7-13 jaar

Contact

Fort Doorn zit op de Wijngaardsesteeg 1a, naast Sporthal Steinheim.

Heb je een vraag over de activiteiten of lijkt het jou leuk om iets te organiseren? Neem dan contact op met:

Vrijwilligers

Wil je graag met en voor jongeren aan de slag of ken je iemand die dat wil doen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Naast het draaien van bardiensten is er ook de mogelijkheid om leuke activiteiten voor jongeren op te zetten en uit te voeren. 

Fort Doorn gezellig samen kletsen op de bank